Protecție generală

Protecție completă XADO

Uleiurile și lubrifianții sunt fabricate prin prelucrarea petrolului și sinteza substanțelor chimice. Lubrifianții pot fi sintetici, semisintetici sau minerali, în funcție de procesul de producție. Lubrifianții conțin, de asemenea, hidrocarburi, care contribuie la buna funcționare a mecanismelor auto în toate condițiile de funcționare. Unsorile HADO îndeplinesc toate cerințele pentru produsele de acest tip - produsele HADO se disting prin lubrifiere excelentă, vâscozitate, stare stabilă a substanței (fără spumă, nămol etc.), proprietăți de protecție, stabilitate chimică.

Cum de a alege o unsoare pentru rulmenți?

Se recomandă folosirea unor lubrifianți de înaltă calitate pentru unitățile de rulmenți ale mașinii dumneavoastră, pentru a asigura o funcționare fără probleme. Selecția ar trebui să se bazeze pe mecanismul specific și pe cerințele acestuia. Pentru rulmenții expuși, cel mai frecvent se utilizează lubrifianți de consistență NLGI.

2. merită menționat faptul că, în cazul în care rulmenții sunt supuși unor condiții extreme (temperaturi extreme, viteze extreme), trebuie utilizate unsori speciale rezistente la căldură sau de mare viteză.

Unsoare pentru etriereDacă doriți să aveți grijă de propria siguranță pe șosea, asigurați-vă că etrierele sunt bine lubrifiate. Tipul corect de lubrifiant greu pentru etriere ajută la neutralizarea efectelor condițiilor meteorologice nefavorabile și ale suprafețelor rutiere proaste și, de asemenea, previne griparea mecanismului, făcând frânarea mai sigură.

 

scroll